Perspektívy vývoja kurzu USD/EUR - Neumannová, Anna
Rok 2006 možno charakterizovať ako postupné oslabovanie amerického dolára voči euru s krátkodobými úskemi korekcie na očakávané zvyšovanie kľúčovej úrokovej sadzby americkou centrálnou bankou a vývoj ďalších faktorov globálneho ekonomického prostredia. Vývoj a výhľad faktorov.