Umíte dělat buzzmarketing? - Hughes, Mark
Buzzmarketing ako odovzdanie informácie okoliu a vyvolanie rozruchu (buzz - rozruch). Buzzmarketing verzus guerilla marketing. Vytvorenie príbehu na upútanie pozornosti médií. Umenie využiť škandál. Vyvolanie rozruchu pomocou známej osobnosti. Váha hovoreného slova. Zachovanie kvality produktu.