Společenská odpovědnost firem a právní souvislosti - Kůta, Petr
Právne predpisy, ktoré sa vzťahujú na darcovstvo a sponzorovanie. Darcovstvo ako akt, pri ktorom darca neobdrží protislužbu. Platnosť zákona o daniach z príjmu. Sponzorovanie regulované zákonom o regulácii reklamy. Kedy ide o skrytú reklamu.