The Flexible-price monetary models of the SKK/EUR and the CZK/EUR exchange rates - Chocholatá, Michaela, 1977-
Peňažné modely determinácie menového kurzu. Peňažný model založený na flexibilnej cene. Peňažné modely menových kurzov SKK/EUR a CZK/EUR - aplikácia. Analýza menového kurzu SKK/EUR. Analýza menového kurzu CZK/EUR. Aktuálne hodnoty.