Když prodává maskot - Krob, Martin
Snaha automobilovej spoločnosti Opel osloviť mladú generáciu. Využitie maskotov - funky postavičiek C.M.O.N.S. v reklamnej kampani. Spotrebiteľská súťaž o nový Opel Corsa. Úspešná reklamná kampaň.