Čo čaká študentov Fakulty Hospodárskej Informatiky Ekonomickej Univerzity - Mikušová, Nora, 1978-
Informácie o možnostiach štúdia na Ekonomickej univerzite, konkrétne Fakulte hospodárskej informatiky. Akreditované študijné programy. Špecializácie. Novoakreditované študijné programy.