Čo nakupuješ slovenský spotrebiteľ? - Karasová, Katarína
Zmena správania spotrebiteľa v posledných rokoch. Spotrebiteľ a vábničky maloobchodu. Hľadanie výhodných nákupov a nevernosť k značke. Altruistické motivácie nákupu. Stres spotrebiteľa.