Daňová suverenita a jej právna úprava v Spolkovej republike Nemecko - Vernarský, Martin
Klasifikácia daňovej suverenity ako súčasti suverenity finančnej v SRN. Daňová zákonodarná suverenita. Daňová výnosová suverenita. Daňová správna suverenita. Cirkevné dane.