Referendum ako forma priamej účasti občanov na správe verejných vecí - Krunková, Alena
Právna úprava referenda ako najčastejšie využívaného inštitútu priamej účasti na správe verejných vecí na celospoločenskej a i miestnej úrovni. Obligatórne, fakultatívne a kombinované referendum. Realizácia a obsahová funkcia referenda.