Pozície slovenských agrárnych podnikov po vstupe do EÚ - Grznár, Miroslav
Vývoj ekonomickej situácie poľnohospodárstva v rokoch 2000-2004. Vývoj vybraných ekonomických ukazovateľov poľnohospodárskych podnikov. Premeny výrobnej základne poľnohospodárstva v krajinách EÚ. Vývoj výkonnosti a produktivity podnikov podľa výrobných oblastí. Disparita ekonomických a finančných parametrov podnikov v rovnakých prírodných podmienkach.