Postup pri zriaďovaní logistického centra - Klapita, Vladimír
Charakteristika logistického centra. Služby v logistickom centre. Návrh a postup budovania logistického centra. Spoločnosť na zabezpečenie a riadenie prevádzky logistických centier. Spôsob financovania logistického centra.