Modely a metódy regulácie sieťových odvetví v Slovenskej republike - Fendek, Michal
Reštrukturalizácia sieťových odvetví na Slovensku s cieľom zvýšenia ich efektívnosti a odstránenia cenových deformácií. Úloha Úradu pre reguláciu sieťových odvetví. Správanie sa firmy pri absencii regulačných mechanizmov. Metodologické aspekty regulácie sieťových odvetví. Regulácia miery návratnosti investícií. Regulácia návratnosti predaja.