Impact of the Common agricultural policy on the agriculture of the new member states chapter 3 - Grznár, Miroslav
Transformačný proces v poľnohospodárskom sektore v krajinách strednej a východnej Európy. Spoločná poľnohospodárska politika (CAP - Common agricultural policy) v krajinách EÚ. Pozícia pristupujúcich krajín pred vstupom do Európskej únie. Pozícia pri vstupe do EÚ. Reštrukturalizácia poľnohospodárskeho sektora. Vplyv CAP na poľnohospodársku politiku pristupujúcich krajín.