SAS Risk Dimensions a analýza trhového rizika - Bohdalová, Mária
Analýza vplyvu zmeny kurzového rizika a zmeny úrokovej sadzby na hodnotu desiatich anglických pokladničných poukážok s využitím riešenia Risk Dimensions systému SAS.