Rozhodujúce funkcie obalov - Butalová, Daniela
Vymedzenie pojmov balenie a obal. Základné oblasti funkcií obalov. Komerčná a technická funkcia obalov. Klasifikácia obalov. Rozmerová koordinácia obalov. Informačná funkcia obalov.