Corruption and anti-corruption policy in the Czech Republic - Volejníková, Jolana
Analýza kvality českého ekonomického a inštitucionálneho prostredia v období vstupu ČR do EÚ. Konštatuje sa primeraná ekonomická zdatnosť ČR. Dimenzie zmien korupčnej klímy v českom spoločenskom prostredí a možnosti kvantifikácie úrovne vnímania korupcie v rovine štátov rôznej ekonomickej vyspelosti. Hodnotenie krokov urobených v oblasti antikorupčnej politiky v ČR.