Štruktúra a architektúra logistických skladov - Butalová, Daniela
Postavenie skladov v reťazci dodávateľsko-odberateľských vzťahov. Efektivita a outsourcing. Skladovanie a distribučná štruktúra. Pojem logistický sklad a jeho štruktúra.