Súčasný stav a budúcnosť kódovania tovaru - Kačeňák, Igor
Čiarový kód ako základ súčasného systému automatickej identifikácie. Technológia RFID (Radio Frequency Identification). Praktické aplikácie systému RFID. Výhody a prognózy.