Percipovanie vybraných charakteristík pracovného prostredia a pracovná spokojnosť zamestnancov verejnej správy - Ferjenčík, Ján
Transformácia verejnej správy. Vykonávatelia verejnej správy, ich pracovné prostredie, podmienky výkonu práce, pracovná spokojnosť (vnímaná odlišne mužmi a ženami, pracovníkmi s dlhšou a kratšou históriou práce vo verejnej správe). Výskum na vzorke vybraných zamestnancov štátnej správy z Košického kraja.