Islamský fundamentalizmus v Európskej únii a na Balkáne - Belianska, Jana
Korene islamského terorizmu v Európe. Generácie európskych moslimov. Moslimovia v EÚ. Percentuálny podiel moslimov na celkovej populácii vo vybraných krajinách EÚ. Moslimovia na Balkáne, počet moslimov vo vybraných krajinách Balkánu. Útoky islamských fundamentalistov v štátoch EÚ, plánované útoky v EÚ. Euroislam.