Implementácia rámcovej smernice o vode v Slovenskej republike - Kollár, Anton
Rámcová smernice o vode (2000) bola na Slovensku implementovaná prijatím nového Zákona č. 364/2004 Z.z. o vodách, ktorý v plnej miere preberá všetky právne akty, vrátane 15 smerníc európskych spoločenstiev a európskej únie na úseku vôd. Ciele RSV. Harmonogram plnenia čiastkových úloh RSV. Organizačná štruktúra na implementáciu RSV. Implementácia RSV na úrovni Medzinárodného povodia Dunaja, na národnej úrovni. Súčasný stav implementácie RSV. Dokumenty.