Platnosť Taylorovho pravidla v Slovenskej republike a v Poľsku - Gavliak, Rudolf
Vplyv bánk na fungovanie hospodárstva krajiny. Popis rozhodovania menových inštitúcií pomocou Taylorovho pravidla. Ilustrácia a výpočet na príklade Slovenska a Poľska.