Podnik v novej ekonomike - Bažó, Ladislav, 1980-
Nová ekonomika - definícia, porovnanie starej a novej ekonomiky, nové podnikateľské prostredie. Fenomén globalizácie. Podnik v novej ekonomike - kľúčové faktory jeho úspešnosti : využívanie znalostí, inovácie. Význam informačných a komunikačných technológií.