Inflačné očakávania slovenských spotrebiteľov - Laco, Peter
Kvalitatívny a kvantitatívny prieskum inflačných očakávaní spotrebiteľov na Slovensku. Vzťah inflačných očakávaní slovenských spotrebiteľov a reálneho vývoja cien. Možnosti kvantifikácie výsledkov kvalitatívneho prieskumu. Vzťah inflačných očakávaní slovenských spotrebiteľov a inflačných cieľov NBS.