Veda a výskum na Slovensku v kontexte Lisabonskej stratégie - Gonda, Vladimír
Konkretizácia Lisabonskej stratégie EÚ pre potreby SR. Inovačná politika definovaná v programe Minerva. Financovanie vedy a výskumu na Slovensku. Vybrané problémy rozvoja vedy a výskumu v SR.