Možnosti aplikácie koncepcie obchodného marketingu výrobcu vo vzťahu medzi výrobcom a distributérom - Kita, Pavol
Vysvetlenie pojmu obchodný marketing výrobcu. Aplikácia projektu obchodného marketingu výrobcu. Objasnenie súvislostí obchodného marketingu s konkurenčnými stratégiami výrobcu a distributéra. Prispôsobenie obchodného marketingu výrobcu distributérovi. Využitie prístupu podnikov výrobnej sféry v oblasti distribúcie. Tvorba hodnoty pre partnera v dodávateľskom reťazci. Vymedzenie oblastí aplikácie marketingového výrobcu.