Potenciál technologického a inovačného rozvoja regiónov Slovenskej republiky - Kačírková, Mária
Ekonomická výkonnosť a inovačný potenciál regiónov Slovenskej republiky. Predpoklady technologického a inovačného rozvoja regiónov Slovenskej republiky.