Vplyv entropie systému na vzťah medzi investovaním, ekonomickým rastom a efektívnosťou investícií - Moravčík, Alexander
Teoretické princípy základných vzťahov a ich modifikácia. Systémy, ich štruktúry a správanie. Entropia a teória chaosu.