Zavedenie eura v slovenskej ekonomike - Bittner, Igor
Analýza pozitív a potenciálnych negatív fixácie kurzu národnej meny s konkrétnou aplikáciou na podmienky Slovenskej republiky. Jednorázové náklady na zavedenie eura. Trvalé nevýhody zo zavedenia eura. Prínosy a výhody zavedenia eura na Slovensku.