Je európska a menová únia nezvratným projektom? - Palacková, Dana
Kritické názory na vznik a fungovanie európskej menovej únie. Právne aspekty možnosti vystúpenia z eurozóny. Riziká európskej menovej únie. Ekonomické dôvody na vystúpenie z eurozóny a možné scenáre jej rozpadu. Negatívne dosahy vystúpenia krajiny z eurozóny.