Conflicting and overlapping nature of strategic objectives in an Opera house management: implications for a new management model - Tajtáková, Mária
Strategické možnosti manažmentu v opere. Opera na Slovensku. Modely manažmentu a výber stratégie v slovenskej opere. Implikácie pre nový model manažmentu v Slovenskom národnom divadle.