Mimoprodukčné funkcie poľnohospodárstva a ich prínos pre spoločnosť - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Produkčná funkcia ako základná funkcia poľnohospodárstva. Realizácia produkčnej funkcie. Niektoré názory na rozvoj poľnohospodárstva po druhej svetovej vojne až po súčasnosť. Pozitívne externality v poľnohospodárstve a ich význam pre ekonomiku a spoločnosť.