[Sociálne zabezpečenie] - Stanek, Vojtech
Recenzia na knihu Sociálne zabezpečenie. Cieľom publikácie je komplexne charakterizovať teóriu a prax sociálneho zabezpečenia, rozpracovanie jej jednotlivých podsystémov sociálneho poistenia, štátnej sociálnej podpory a sociálnej pomoci v komparácii najmä s krajinami EÚ.