"Európsky týždeň vedy 2006" na Ekonomickej univerzite v Bratislave (v dňoch 20.-26. novembra 2006) - Štefíková, Monika
Stručná informácia o " Európskom týždni vedy 2006" . Program aktivít organizovaných v rámci Týždňa vedy na Slovensku fakultami a pracoviskami EU v Bratislave