Priame zahraničné investície a francúzska prítomnosť na Slovensku - Kubincová, Katarína
Slovensko ako perspektívne podnikateľské prostredie láka zahraničných investorov. Francúzsko hrá významnú úlohu na poli PZI. Slovensko a celá Vyšehradská štvorka rozvíjajú vzájomnú bilaterálnu spoluprácu s Francúzskom a francúzske transnacionálne korporácie (TNK) sa stali každodennou súčasťou našich životov. Stav francúzskych PZI v SR.