K výskumu verejnej mienky pri komunikácii s verejnosťou a médiami - Plávková, Oľga
Vymedzenie pojmu verejná mienka. Výskum verejnej mienky - osobitný druh sociologického výskumu. Procesy vo verejnej mienke. Čas ako premenná. Dynamika verejnej mienky. Formovanie verejnej mienky, zmena verejnej mienky pod vplyvom nových udalostí. Zadávatelia výskumov verejnej mienky.