E-learning ako nástroj zvyšovania kvalifikácie - Pšenáková, Ildikó
Charakteristika pojmu e-learning. Prínos e-learningu do vzdelávacieho procesu. Výhody a nevýhody e-learningu. E-learning a jeho časti. Akadémia vzdelávania a e-learning.