Meranie multiplikačného efektu cestovného ruchu: keynesiánsky a input-output prístup - Boďa, Martin
Ekonomické aspekty multiplikačného pôsobenia cestovného ruchu. Keynesiánske multiplikátory cestovného ruchu. Input-output multiplikátory cestovného ruchu.