Uznávanie kompetencií získaných v povolaní a mimo neho - Reitnauer, Jochen
Systém kvalifikácií vo Francúzsku. Uznávanie kompetencií získaných v povolaní a mimo neho. Vývoj a efektívnosť uznávania informálne získaných kompetencií.