Viackriteriálne rozhodovanie v Taguchiho metóde - Terek, Milan
Navrhovanie experimentov a zlepšovanie procesu. Viacfaktorové experimenty. Faktoriálne a redukované faktoriálne experimenty. Taguchiho ortogonálne zostavy. Inžinierska stratégia. Viackriteriálne rozhodovanie pomocou funkcie užitočnosti. Výsledky riešenia. Porovnanie výsledkov. Možnosti určenia váh kritérií.