Mobilita pracovných síl v Európe - Brinčíková, Zuzana, 1979-
Voľný pohyb pracovníkov ako jedna zo štyroch základných slobôd EÚ. Základné aspekty mobility pracovníkov. Situácia v krajinách strednej a východnej Európy. Kroky EÚ na podporu mobility pracovnej sily. Ciele EÚ v oblasti mobility pracovníkov.