Zhodnotenie východiskovej úrovne a zmien podnikateľského prostredia v Slovenskej republike po jej vstupe do Európskej únie kapitola 1.1. - Šúbertová, Elena
Význam rozvoja malého a stredného podnikania. Doterajšie dokumenty podporujúce rozvoj malých a stredných podnikov. Finančná podpora rozvoja malého a stredného podnikania zo zdrojov EÚ. Zhodnotenie legislatívnych zmien v podnikateľskom prostredí za roky 2004-2005. Infraštruktúra na podporu podnikania MSP - ministerstvá, agentúry, banky.