Námietka nie je nepriateľ - Stanislav, Maroš
Námietka ako verbálna forma postoja klienta k téme, problematike, poradenstvu. Predstavuje vynikajúci barometer spokojnosti s prezentáciou konkrétneho úžitku, produktu či reflexom na informácie predkladanými zo strany poradcu.