Information Strategy in Slovak Companies in the Period of 2003-2006 - Sudzina, František
Prezentácia výsledkov výskumu použitia informačnej stratégie v slovenských podnikoch v rokoch 2003-2006. Informačná stratégia - charakteristika. Údaje a metodológia. Situácia v praxi slovenských podnikov.