Národný letecký bankrot - Beer, Gabriel
Slovenské aerolínie neprežili dlhoročné snahy štátu o ich udržanie na nebi, pripravujú sa na konkurz. Z histórie spoločnosti, pokusy o jej záchranu. Svet po ich krachu.