Vývoj a súčasný stav priamych zahraničných investícií - Táncošová, Judita
Vývoj priamych zahraničných investícií v SR v rokoch 1993-2005. Stav PZI v rokoch 2000-2005 podľa investora. Analýza odvetvového členenia priamych zahraničných investícií na Slovensku.