Trh znalostí - Mládková, Ludmila
Trh znalostí ako nástroj riadenia znalostí v organizácii, jeho charakteristika a hlavná úloha. Cena znalostí. Signály vysielajúce trhom znalostí. Výmena explicitných znalostí prostredníctvom Intranetu. Predpoklady správneho fungovania trhu znalostí.