Význam "psychologické smlouvy" při stabilizaci lidí - Urban, Jan
Stabilizácia zamestnancov a odmeňovanie. Motivačné a stabilizačné nástroje pracovníkov. Dodržanie psychologickej zmluvy medzi pracovníkom a zamestnávateľom. Manažéri a analýza sľubov. Potreba kľúčových ľudí.