Druhá energetická vojna - Marčan, Peter
V polovici roku 2007 sa má v troch energetických firmách právne oddeliť distribúcia od predaja elektrickej energie. Nová vláda požaduje majoritné manažérske právomoci v dcérskych spoločnostiach, ktoré rozdelením vzniknú. S tým nesúhlasia zahraniční investori. K vzniknutej situácii okolo unbundingu sa zahraniční akcionári distribučných spoločností príliš nevyjadrujú. Nájde sa kompromis ? Štát nechce ustúpiť.