Rozsah využitia elektronických komunikačných nástrojov v podniku na slovenskom trhu pri marketingovej komunikácii s jeho okolím - Surovi, Pavel
Výskum v slovenských podnikoch ako vyberajú a používajú elektronické komunikačné nástroje v marketingovej komunikácii so svojím okolím. Elektronická komunikácia a elektronické komunikačné nástroje a ich využitie vo svete. Výsledky výskumu v slovenských podnikoch. Ktoré elektronické nástroje najviac využívajú slovenské podniky.